Konsultation
Harmoni ©  Karina Rasmussen

Konsultation & Adfærdsbehandling

 

Ulve.....

de har ikke noget at gøre med min hund...

 

Ulven er hundens stamfader, og selvom vi har avlet mange af vores racer væk fra at ligne ulve, så kan vi ikke avle alle deres ur-instinkter væk. Derfor bygger metoden her på ulveadfærd, og på hvordan de får deres flok til at fungere. Man kan sige, at metoden er baseret på hundenes eget sprog; og hvor ens hunde og ulve egentlig er, vil jeg fortælle mere om ved konsultationen.

 

 

Jeg arbejder MED hundens natur

 

Ved at sende hunden de rigtige signaler på de tidspunkter, som er vigtige for hunden, kan vi få den til selv at vælge den rigtige opførsel. Ved at arbejde MED hundens natur istedet for at modarbejde den, får vi hurtigt resultater, da hunden pludselig forstår, hvad det er vi vil have den til. Hunden vælger derfor at samarbejde med os, fordi den har lyst og ikke fordi den skal

 

.

 

Jeg laver ikke symptombehandling

men arbejder med årsagen

 

Hvis din hund har et alene hjemme problem, så er det bare et symptom på, at der er noget der er galt. Så giver det kun en kortvarig effekt at lave alene hjemme træning, fordi man ikke har arbejdet med årsagen. Jeg hjælper dig med at finde årsagen til problemet, og når vi gør det, så sker der noget. Når vi adresserer årsagen, så forsvinder symptomet.

 

 

Jeg kan hjælpe dig og din hund

til at komme af med stressen

 

De fleste problemer er stress-relaterede, så vi skal have stressen ned. Der, hvor vi primært skal arbejde med hunden, er de tidspunkter, som er vigtige for den. Det vil sige, det er naturligvis der, hvor den har et problem, men som sagt, kan vi ikke nøjes med at kigge på problemet, vi skal også arbejde med de tidspunkter som er vigtige for hunden, og det er 4 helt faste tidspunkter:

 

Status

 

Hvor passer jeg ind i flokken? Hvem tager beslutningerne?

Maden

 

Hvem har magten over maden?

Fare

 

Hvem beslutter om det er farligt?

Jagten

 

Hvem styrer jagten (gå-turen)?

 

 

Jeg vil være taknemmelig for at få lov

til at hjælpe dig og din hund

 

Der er flere muligheder for at lære de signaler du skal sende, og en af mulighederne er en konsultation. Se herunder hvordan det foregår. Jeg har også skrevet en bog "Hundesprog - Hund og Hvalp i Harmoni" og endelig holder jeg også både foredrag og kurser - både fysisk og online.

Cosy © Karina Rasmussen

 

 

 

 

 

 

 

 

Konsultation

Det jeg kan tilbyde, er en adfærdsbehandling udover det sædvanlige - tilpasset dig og din hund.. Konsultationen foregår i dit hjem. Her er du og hunden i sit vante miljø og I vil derfor opføre jer naturligt og mere afslappet.

 

Konsultationen varer 2-4 timer - hvor længe den varer, kommer helt an på din hund. Hvad finder den på under konsultationen, og hvor mange spørgsmål har du. Prisen er den samme uanset hvor lang tid det varer, og uanset hvor mange hunde du har. Har du flere hunde, kigger jeg på alle hundene, da de jo taler sammen hele tiden.

 

Under konsultationen vil jeg fortælle og forklare; hvorfor din hund reagerer som den gør; samt hvordan vi ændrer denne adfærd, så du får en glad, afslappet og stressfri hund. Inden jeg går, skriver jeg en kort handlingsplan for, hvad det er du skal arbejde med - og bare rolig jeg lægger ikke en plan, som kræver du skal træne flere timer hver dag. Det er signaler du lægger ind i din almindelige kontakt med hunden.

 

Jeg følger op på dig og din hund

 

Hvis ikke du har haft behov for at kontakte mig inden, vil jeg 10-14 dage efter konsultationen følge op på din hunds fremskridt pr. tlf. eller mail og det bliver vi ved med indtil problemet er løst. Man kan sige at jeg coacher dig i hele processen og laver små ændringer og tilpasninger, hvis nødvendigt.

I resten af hundens levetid / dit liv, kan du uden ekstra beregning kontakte mig for råd og vejledning. - også selvom du står med et nyt problem eller en ny hund og uanset, hvor lang tid det er efter konsultationen. Så man kan vel sige, der er livstidsgaranti.

 

.

Clairvoyance

Hvis du har lyst eller hvis nødvendigt stiller jeg ind på din hund clairvoyant og mærker efter om der er fysisk sygdom eller andre ting, der også er med til at skabe udfordringer for din hund.

 

Konsultationer udføres i hele landet og også uden for Danmarks grænser.

Kontakt mig for bestilling samt uforpligtende forespørgsel på pris og konsultation pr. email eller på

tlf. +45 20 61 62 23 eller via facebook

 

 

Når vi aftaler en dag til konsultation, vil du blive bedt om at indbetale et depositum som bekræftelse på aftalen. Indbetalt depositum tilbagebetales ikke uanset årsag til aflysning.

 

Find ud af mere om mig HER

 

Jeg laver ikke symptombehandling

men arbejder med årsagen

 

For kun på den måde kan vi løse problemet

 

 

 

Jeg kommer ikke og

tryller din hund om

 

Jeg kommer og giver dig værktøjer som virker

 

 

 

Lad mig hjælpe dig og din hund

 

 

 

 

Hvorfor en konsultation?

 

 

Når vi får en hund, har vi alle en forestilling om, hvad målet med at få hunden er. Det første er som regel at få et nyt dejligt familiemedlem, som kan være til glæde for hele familien. Det kan være, der er en forventning om, at I skal gå til træning og have jeres specielle hyggestunder her. Det kan også være, at målet er at blive Danmarks Mester indenfor én af hundesportens mange discipliner. Uanset hvad målet er, er det ikke altid at det går som forventet. Det kan være den udvikler problemer, som udover at stresse hunden også stresser resten af familien og ødelægger jeres samvær. Her kommer jeg ind i billedet, og kan være med til at etable harmoni og lykke på ny.

Bestil en konsultation

Ring til mig 20 61 62 23

eller udfyld formularen herunder

 

 

 
 
 

Hundesprog

Eksklusiv Adfærdsbehandling

 

Hundesprog v. Karina Rasmussen tilbyder en eksklusiv adfærdsbehandling som er ud over det sædvanlige. Tilpasset dig og din hund. - dette indebærer nogen gange også, at der stilles ind på din hund clairvoyant for at finde ud af om den feks. har smerter.

Danmarks førende mht. Online kurser

 

Hundesprog er Danmarks førende indenfor online kurser om hundeadfærd.

 

Kurserne foregår hjemme hos dig og du kan tage dem, når det passer dig. Kurserne består af mange små videoer, som du kan se når det passer ind i dit program. Du er altså ikke bundet af et bestemt tidspunkt du skal være online

Kontakt

 

Tanavej 19

2770 Kastrup

Email: info ( ) hundesprog.dk

Tlf: 20 61 62 23 (man-fre 9-17)

Lukket lørdag, søndag og helligdage

Copyright © Hundesprog.dk 2017