konsultation

Hundesprog.dk

tlf. 20 61 62 23

 

 

 

Ulv  ©  Karina Rasmussen

Adfærdsbehandling og Konsultation

Når du anskaffer dig en hund, inviterer du en ulv ind i din stue. Hunden har alle ulvens instinkter intakte, og derfor bygger metoden, jeg benytter, på ulvenes og hundenes eget sprog.

 

Jeg er uddannet i England af den verdensberømte Hundelytter Jan Fennell. Hun kalder sin metode Amichien® Bonding (På Fransk betyder Amí ven, og Chien betyder hund). Metoden er skabt ud fra den adfærd, som hun har observeret i hunde- og ulveflokke, og er en kopi af de signaler hunde og ulve sender hinanden i flokken.

 

Den består af fire vigtige grundelementer:

 

  • Status - Når flokken genforenes efter adskillelse – hvordan er status?
  • Mad - Når flokken skal spise – hvem har skaffet maden og i hvilken rækkefølge spiser vi?
  • Fare - Når flokken ser der er fare på færde - hvem beskytter os? Hvem er beslutningstageren?
  • Jagt - Når flokken skal på jagt (gåtur). Hvem leder jagten (gåturen)?

 

Under konsultationen vil du lære at kommunikere med din hund, og lære at sende den nogle simple signaler, så den stopper den uønskede adfærd af EGEN FRI VILJE fordi den har LYST til at samarbejde med dig - ikke fordi den SKAL.

Kastration fjerner ikke problemer med aggression. Det gør denne metode til gengæld.

 

Cosy © Karina Rasmussen

Konsultation

Det jeg kan tilbyde, er en adfærdsbehandling udover det sædvanlige. Konsultation foregår i dit hjem. Her er hunden i sit vante miljø og vil derfor opføre sig naturligt.

Under konsultationen vil jeg gennemgå, hvad din hund tænker; hvorfor din hund reagerer som den gør; samt hvordan via ændrer disse adfærdsmønstre, så du får en glad, afslappet og stressfri hund.

 

Konsultationen varer 2-4 timer - hvor længe den varer, kommer helt an på din hund. Har du flere hunde, kigger jeg på alle hundene, da de jo taler sammen hele tiden. Prisen er den samme uanset antal hunde.

10-14 dage efter konsultationen følger jeg op på din hunds fremskridt pr. tlf. eller mail og resten af hundens levetid / dit liv, kan du uden ekstra beregning kontakte mig for råd og vejledning. - også selvom du står med et nyt problem eller en ny hund og uanset, hvor lang tid det er efter konsultationen. Så man kan vel sige der er livstidsgaranti.

 

Konsultationer udføres i hele landet og også uden for Danmarks grænser.

Kontakt mig for bestilling samt uforpligtende forespørgsel på pris og konsultation pr. email eller på

tlf. +45 20 61 62 23 eller via facebook

 

 

Når vi aftaler en dag til konsultation vil du blive bedt om at indbetale et depositum som bekræftelse på aftalen. Indbetalt depositum tilbagebetales ikke.

ADFÆRD

 

Hundeproblemer - aggression, gøen, alene hjemme problemer, hilser voldsomt mm. Kontakt Karina og få en glad og harmonisk hund.

Se hvilke problemer vi kan løse og læs også om metoden.

Copyright © Hundesprog.dk All Rights Reserved