Kontakt

Hundesprog.dk

tlf. 20 61 62 23

 

 

 

Karina med en del af flokken ©Karina Rasmussen
Min Flok © Foto:Karina Rasmussen

OM MIG

 

Jeg har altid interesseret mig for hunde og har haft hunde hele mit liv dvs. over 40 år. Jeg er vokset op med jagthunde primært af racen Tysk Korthår, men også en enkelt amerikansk importeret Golden Retriever har været forbi.

Siden 1994 har jeg haft Dobermann, og sammen med min mand, Michael, opdrætter vi Dobermann under FCI/DKK kennelnavnet Armageddon Star.

Vores hundeflok har bestået af op til 7 voksne Dobermann. Min interesse for racen er så stor, at jeg i en årrække sad i Dansk Dobermann Klubs bestyrelse.

Jeg har trænet en del lydighed, spor og brugshundetræning (IPO) og har også deltaget ved flere mesterskaber samt udstillet i både ind- og udland.

Jeg har arbejdet som flyveleder i Kastrup Lufthavn i 21 år, men i 2010 valgte jeg at hellige mig hundene - et valg jeg ikke har fortrudt.

Jan - Linda - Karina - Nathan ©Foto: Karina Rasmussen

ULVE

 

Jeg videreuddanner mig hele tiden, og har i den forbindelse været i Yellowstone sammen med Jan Fennell, og har studeret ulve. Under dette ophold lærte jeg af de bedste ulveforskere i Verden og fik opdateret viden.

Det var fantastisk inspirerende at møde og lære af så dygtige folk som Dr. PHD Nathan Varley, MS biolog Linda Thurston, Dr PHD James Halfpenny, biolog og forsker Dan Stahler samt nogle af verdens bedste dyrefotografer Dan & Cindy Hartman.

En helt igennem fantastisk oplevelse.

Karina og Valde (kundes hund) ©Familiejournalen Birger Vogelius

KONTAKT

 

 

Få en glad og harmonisk hund

 

Kontakt

Karina Rasmussen

 

 

tlf. +45 20 61 62 23

send mig en mail

 

Jeg bor i Kastrup, men konsultationer udføres i hele landet, Sydlige Sverige og resten af Verden Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud.

 

Der kan ringes man-fre

mellem kl.09-17

 

 

 

Copyright © Hundesprog.dk All Rights Reserved