Metoden

Hundesprog.dk

tlf. 20 61 62 23

 

 

 

Jan Fennell

Jan Fennell

Engelske Jan Fennell har udviklet metoden, som hun kalder Amichien® Bonding. Hun blev inspireret af Hestehviskeren Monty Roberts og har samarbejdet med Monty, og hvor Monty har studeret sproget imellem vilde heste, har Jan kigget på vilde hunde og ulve.

Hun har samarbejdet med flere af verdens mest anerkendte

ulveforskere, herunder bla. PHD biolog James Halfpenny, PHD Doulas Smith, biolog og forsker Dan Stahler, MS biolog Linda Thurston samt Dr. PHD Nathan Varley.

Jan har igennem flere år studeret kommunikationen hos ulvene i Nationalparken Yellow Stone i USA samt blandt hendes egen store hundeflok, som til tider har talt 12 stk.

Jan tilbringer ofte flere uger i Yellowstone sammen med Linda og Nathan, hvor hun studerer ulvene, og er således helt up-to-date med seneste forskning.

 

Metoden Jan har udviklet virker på alle hunde

 

  • Uanset hundens race
  • Uanset hundens alder

 

Jan Fennell har skrevet flere bøger. Hendes første bog "Hundelytteren" er oversat til mere end 25 sprog, og hendes 3 første bøger findes på dansk. Derudover har hun lavet flere tv-udsendelser, som har været vist på dansk tv, National Geografic og Animal Planet.

 

Karina og Celta © Karina Rasmussen

Karina Rasmussen

Jeg er uddannet i England i 2006 af Jan Fennell. Inden da har jeg deltaget på mange kurser i Danmark, bl.a. hos Abrantes, Røpke, Iversen m.fl. og læst stort set al tilgængelig litteratur om hunde. Det er dog først efter, jeg har lært Jan Fennells metode, at jeg har lært at forstå det fantastiske væsen, vi kalder vores bedste ven, nemlig Hunden.

 

Danmarks eneste Amichien Dog listener

Gennem mit arbejde med hundene og de gode resultater jeg har opnået, har jeg fået tildelt flere titler, bl.a. Highly Recommended Dog Listener. Senest har Jan Fennell, som anerkendelse af den kontinuerlig høje standard af mit arbejde, tilfredse kunder samt mit utrættelige arbejde for hunde generelt, tildelt mig titlen Associate Amichien Dog Listener - den højeste anerkendelse man kan få som hundelytter, og en titel som vi på verdensplan kun er 3 der har.

 

Jeg er også mentor for uddannede Hundelyttere på verdensplan, og underviser på Jan Fennells kurser, og har undervist på Jan Fennells kurser både i Danmark, England og USA.

 

 

For verificering besøg Jan Fennells side

 

Konsultationer udføres i hele landet og også uden for Danmarks grænser.

Kontakt mig for bestilling samt uforpligtende forespørgsel på pris og konsultation pr. email eller

på tlf. +45 20 61 62 23 eller via facebook

Amichien Bonding

Metodens 4 grundsten:

  • Maden
  • Jagten (Gå-turen)
  • Fare
  • Status

Signalerne du skal sende din hund, kan du lære ved en konsultation. Du kan også læse Jan Fennells bog Hundelytteren eller min bog "Hundesprog - Hund & Hvalp i Harmoni" (Begge bøger kan lånes på biblioteket eller købes hos mig).

Copyright © Hundesprog.dk All Rights Reserved