Bog

BØGER

BOG : HUNDESPROG - HUND & HVALP I HARMONI


Bogen er et must for alle hundeejere også dig som er kommende hundeejer - så er du sikker på at komme godt fra start og undgå problemer.


Bogen fortæller hvorfor nogle hunde udvikler problemadfærd og ikke mindst hvordan du undgår at problemer samt hvad skal du gøre, hvis du  allerede har et eller flere problemer.


Alene hjemmeproblemer, hunden trækker,  hunden gør og mange andre problemer gennemgås og du får gode værktøjer som er til  at forstå.


Det er ikke en tung teoribog, men er skreve,t, så du hurtigt kan komme i gang, og med mange løsningsmuligheder på problemer samt med et smil på læben.


Kr.360,- inkl forsendelse levering (levering 1-2 hverdage)  Personligt signeret. Køb ved Klik her


 

Udtalelser om bogen:


"Den bedste hundebog jeg nogensinde har læst"


"Det er en fantastisk bog og der er allerede sket mange positive ting imellem mig og min hund. Bogen giver mange løsningmuligheder, som jeg har savnet i andre hundebøger."


"Et  Must Have for alle nye såvel som gamle hundeejere"


"Vi har med stor fornøjelse læst din bog. Vi har et lille bibliotek af hunde/hvalpebøger. Din bog kommer ind som en suveræn nr. 1. Helt usædvanligt god og indsigtsfuld."

Hvalpebog: Hvalp I Harmoni - En god start


Med denne bog i hånden bliver du, som hvalpeejer, godt rustet til at komme igennem fasen fra omkringfarende babyhvalp til velafbalanceret og velopdragen voksen.


Bogen er delt op i 5 afsnit:

Det Adfærdsmæssige

Det praktiske

Hvalpens 5 aldre

Aktiviteter

Problemer & Løsninger


Denne bog bliver helt sikkert et vigtigt værktøj, og opslagsværk igennem hele din hvalps opvækst, og strækker sig fra hvalpen er 8 uger til voksen 30 måneder gammel.


Hvis man har den første bog er der stadig nyttig information at hente i denne samt inspiration til aktiviteter, ligesom problemløsningerne supplerer hinanden.


Kr.365,- inkl forsendelse levering (leveres primo marts)  Personligt signeret. Køb ved Klik her

E-BOG: STOP DEN GØEN


Har du en hund, der gør ad alt og alle? I denne lille korte e-bog får du korte og præcise løsninger til, hvad du skal gøre for at standse gøen..


Følger du de råd, der er i bogen, vil du mærke en stor ændring hos din hund.


Virker på alle hunde uanset alder og race.


Er du klar til at nyde roen?


Kr.225,- Køb ved Klik herHundesprog

Eksklusiv Adfærdsbehandling


Hundesprog v. Karina Rasmussen  tilbyder en eksklusiv  adfærdsbehandling som er ud over det sædvanlige. Tilpasset dig og din hund.  - dette indebærer nogen gange også, at der stilles ind på din hund clairvoyant for at finde ud af om den feks. har smerter.

Danmarks førende mht. Online kurser


Hundesprog er Danmarks førende indenfor online kurser om hundeadfærd.


Kurserne foregår hjemme hos dig og du kan tage dem, når det passer dig. Kurserne består af mange små videoer, som du kan se når det passer ind i dit program. Du er altså ikke bundet af et bestemt tidspunkt du skal være online

Kontakt


Tanavej 19

2770 Kastrup

Email: info ( ) hundesprog.dk

Tlf: 20 61 62 23 (man-fre 9-17)

Lukket lørdag, søndag og helligdage

Copyright © Hundesprog.dk 2017