Bog

BØGER

BOG : HUNDESPROG - HUND & HVALP I HARMONI


Bogen er et must for alle hundeejere også dig som er kommende hundeejer - så er du sikker på at komme godt fra start og undgå problemer.


Bogen fortæller hvorfor nogle hunde udvikler problemadfærd og ikke mindst hvordan du undgår at problemer samt hvad skal du gøre, hvis du  allerede har et eller flere problemer.


Alene hjemmeproblemer, hunden trækker,  hunden gør og mange andre problemer gennemgås og du får gode værktøjer som er til  at forstå.


Det er ikke en tung teoribog, men er skreve,t, så du hurtigt kan komme i gang, og med mange løsningsmuligheder på problemer samt med et smil på læben.


Pris 360,- inkl. levering. Personligt signeret eller med signeret bogmærke.  


KØB HER


Nu også som lydbog - klik her


 

Nu også som lydbog

Udtalelser om bogen:


"Den bedste hundebog jeg nogensinde har læst"


"Det er en fantastisk bog og der er allerede sket mange positive ting imellem mig og min hund. Bogen giver mange løsningmuligheder, som jeg har savnet i andre hundebøger."


"Et  Must Have for alle nye såvel som gamle hundeejere"


"Vi har med stor fornøjelse læst din bog. Vi har et lille bibliotek af hunde/hvalpebøger. Din bog kommer ind som en suveræn nr. 1. Helt usædvanligt god og indsigtsfuld."

Hvalpebog: Hvalp I Harmoni - En god start


Med denne bog i hånden bliver du, som hvalpeejer, godt rustet til at komme igennem fasen fra omkringfarende babyhvalp til velafbalanceret og velopdragen voksen.


Bogen er delt op i 5 afsnit:

Det Adfærdsmæssige

Det praktiske

Hvalpens 5 aldre

Aktiviteter

Problemer & Løsninger


Denne bog bliver helt sikkert et vigtigt værktøj, og opslagsværk igennem hele din hvalps opvækst, og strækker sig fra hvalpen er 8 uger til voksen 30 måneder gammel.


Hvis man har den første bog er der stadig nyttig information at hente i denne samt inspiration til aktiviteter, ligesom problemløsningerne supplerer hinanden.


Kr.365,- inkl forsendelse og levering (levering ca. 2 dage)  Personligt signeret.


KØB HER

E-BOG: STOP DEN GØEN


Har du en hund, der gør ad alt og alle? I denne lille korte e-bog får du korte og præcise løsninger til, hvad du skal gøre for at standse gøen..


Følger du de råd, der er i bogen, vil du mærke en stor ændring hos din hund.


Virker på alle hunde uanset alder og race.


Er du klar til at nyde roen?


Bogen er KUN på 11 sider, så du hurtigt kan overskue, hvad du skal gøre og komme igang. 


Kr.225,- Køb ved Klik her