Konsultation
Harmoni ©  Karina Rasmussen

Konsultation & Adfærdsbehandling


Ulve.....

de har ikke noget at gøre med min hund...


Ulven er hundens stamfader, og selvom vi har avlet mange af vores racer væk fra at ligne ulve, så kan vi ikke avle alle deres ur-instinkter væk. Derfor bygger metoden her på ulveadfærd, og på hvordan de får deres flok til at fungere. Man kan sige, at metoden er baseret på hundesprog = hundenes eget sprog, og derfor kan ændringen i adfærden ske hurtigt; og hvor ens hunde og ulve egentlig er, vil jeg fortælle mere om ved konsultationen.   Jeg arbejder MED hundens natur


Ved at sende hunden de rigtige signaler på de tidspunkter, som er vigtige for hunden, kan vi få den til selv at vælge den rigtige opførsel.  Ved at arbejde MED hundens natur istedet for at modarbejde den, får vi hurtigt resultater,  da hunden pludselig forstår, hvad det er vi vil have den til. Hunden vælger derfor at samarbejde med os, fordi den har lyst og ikke fordi den skal


.


   

Jeg laver ikke symptombehandling

men arbejder med årsagen


Hvis din hund har et alene hjemme problem, så er det bare et symptom på, at der er noget, der er galt. Så giver det kun en  kortvarig effekt at lave alene hjemme træning, fordi man ikke har arbejdet med årsagen. Jeg hjælper dig med at finde årsagen til problemet, og når vi gør det, så sker der noget.  Når vi adresserer  årsagen, så forsvinder symptomet. Jeg kan hjælpe dig og din hund

til at komme af med stressen


De fleste problemer er stress-relaterede, så vi skal have stressen ned.  Der, hvor vi primært skal arbejde med hunden, er de tidspunkter, som er vigtige for den. Det vil sige, det er naturligvis der, hvor den har et problem, men som sagt, kan vi ikke nøjes med at kigge på problemet, vi skal  også arbejde med de tidspunkter som er vigtige for hunden, og det er 4 helt faste tidspunkter:


Status


Hvor passer jeg ind i flokken? Hvem tager beslutningerne?

Maden


Hvem har magten over maden?

Fare


Hvem beslutter om det er farligt?

Jagten


Hvem styrer jagten (gå-turen)?Jeg vil være taknemmelig for at få lov

til at hjælpe dig og din hundLØSNINGEN


Der er flere muligheder for at lære de signaler, du skal sende for at få din hund til selv at vælge den rigtige opførsel:


Mine bøger

Det er "gør-det-selv-modellen"

I bøgerne beskriver jeg, hvad du skal gøre - let og nemt at gå til.


Onlinekurset Happy Dog

Det er videoer, hvor jeg forklarer, hvad du skal gøre.

Du kan se dem, når det passer dig, og samtidig er der sparring med mig undervejs i form af live calls samt lukket i en lukket gruppe, så jeg retter til ifht. din hund og jeres udfordringer.


Konsultationen

Den foregår i dit hjem, hvor jeg arbejder med din hund/hunde fra et øjeblik, jeg kommer ind ad døren. Inkluderet er opfølgning og livslang back up.

(Se mere under billedet, hvordan det foregår)


Derudover holder jeg foredrag samt fysiske kurser. 

Du finder bøger, foredrag og kurser her

   

KONSULTATION

Det jeg kan tilbyde, er en adfærdsbehandling udover det sædvanlige - tilpasset dig og din hund.. Konsultationen foregår i dit hjem. Her er du og hunden i sit vante miljø, og I vil derfor opføre jer naturligt og mere afslappet. 


Konsultationen varer 2-4 timer - hvor længe den varer, kommer helt an på din hund. Hvad finder den på under konsultationen, og hvor mange spørgsmål har du. Prisen er den samme uanset hvor lang tid det varer, og uanset hvor mange hunde du har. Har du flere hunde, kigger jeg på alle hundene, da de jo taler sammen hele tiden.


Under konsultationen vil jeg fortælle og forklare; hvorfor din hund reagerer, som den gør; samt hvordan vi ændrer denne adfærd, så du får en glad, afslappet og stressfri hund.  Inden jeg går, skriver jeg en kort handlingsplan for, hvad det er, du skal arbejde med - og bare rolig jeg lægger ikke en plan, som kræver du skal træne flere timer hver dag.  Det er signaler, du lægger ind i din almindelige  kontakt med hunden.


Jeg følger op på dig og din hund


Hvis ikke du har haft behov for at kontakte mig inden, vil jeg 10-14 dage efter konsultationen følge op på din hunds fremskridt pr. tlf. og rette til, og det bliver vi ved med, indtil problemet er løst.  Man kan sige, at jeg coacher dig i hele processen og laver små ændringer og tilpasninger, hvis nødvendigt.

I resten af  hundens levetid / dit liv, kan du uden ekstra beregning kontakte mig for råd og vejledning.  - også selvom du står med et nyt problem eller en ny hund og uanset, hvor lang tid det er efter konsultationen. Så man kan vel sige, der er livstidsgaranti.


.   

 

Clairvoyance

 

Hvis du har lyst eller hvis nødvendigt stiller jeg ind på din hund clairvoyant og kan give dig svar. Jeg mærker altid efter om der er fysisk sygdom eller andre ting, der  også  er med  til at skabe udfordringer for din hund. 


Konsultationer udføres i hele landet og også uden for Danmarks grænser.

Kontakt mig for bestilling samt uforpligtende forespørgsel på pris og konsultation  pr. email eller på

tlf. +45 20 61 62 23 eller via facebookNår vi aftaler en dag til konsultation,  vil du blive bedt  om at indbetale et  depositum som bekræftelse på aftalen. Indbetalt depositum tilbagebetales ikke uanset årsag til aflysning.


Find ud af mere om mig  HER   
*************************************************************


Alternativ til konsultationen er mit

 

ONLINE-KURSUS HAPPY DOGBegynd rejsen mod en glad og stressfri hund NU.

Videoer, du kan se, når det passer dig

Der er personlig sparring med Karina Rasmussen undervejs.

Mærk en ændring fra dag 1.

SE MERE - KLIK HER


Cosy © Karina Rasmussen


Jeg laver ikke symptombehandling

men arbejder med årsagen


For kun på den måde kan vi løse problemet
Jeg kommer ikke og

tryller din hund om


Jeg kommer og giver dig værktøjer som virker
Lad mig hjælpe dig og din hund

Hvorfor en konsultation?Når vi får en hund, har vi alle en forestilling om, hvad målet med at få hunden er. Det første er som regel at få et nyt dejligt familiemedlem, som kan være til glæde for hele familien. Det kan være, der er en forventning om, at I skal gå til træning og have jeres specielle hyggestunder her. Det kan også være, at målet er at blive Danmarks Mester indenfor én af hundesportens mange discipliner. Uanset hvad målet er, er det ikke altid  at det går som forventet. Det kan være den udvikler problemer, som udover at stresse hunden også stresser resten af familien og ødelægger jeres samvær. Her kommer jeg ind i billedet, og kan være med til at etable harmoni og lykke på ny.

Alene uden at gø


“Hej Karina

Tak for sidst og dine gode råd. I dag har Alma været alene i 6 timer uden at gø... Synes det er imponerende at efter første dag det virker.Tina D.


De er SÅ glade


“Kære Karina

Du var forbi mine forældre og deres hund Cody for 1 måned siden, og jeg vil gerne sige dig TAK.

Det er helt utroligt, så godt dine anbefalinger/læring har hjulpet Cody og mine forældre.

De er SÅ glade. ”Lotte O.


Bestil en konsultation

Ring til mig 20 61 62 23

eller udfyld formularen herunder