Om

OM MIG


Personen bag Hundesprog

Hvem er jeg?Mit navn er Karina Berit Rasmussen, og jeg er Hundelytter, Adfærdsbehandler, Hundepsykolog, Adfærdscoach, Hundetræner - ja, kært barn mange navne.  Nogle vil også sige Hundeekspert.  Jeg har også skrevet flere bøger om hundeadfærd, så Forfatter kan også komme på, og så er jeg Clairvoyant.Hvad kan jeg?Jeg har haft hunde altid; Tysk korthår,  Golden Retriever og siden 1994 Dobermann, som vi har trænet, udstillet og opdrættet. Vores flok har til tider bestået af 9 voksne Dobermann.  Min interesse for adfærd kom, da vi havde problemer med den ene af vores hunde, som ikke kunne lide fremmede hunde.  Vi havde én af de store eksperter herhjemme til at kigge på hende, og  der skulle clickes, gives godbidder og sprøjtes med vand, og hun blev meget værre.  Men heldigvis fandt jeg Jan Fennell  "Hundelytteren"  og  så ændrede vores hund sig.  Og når jeg kunne rette op på hende, så blev jeg nødt til at tage uddannelsen og fortælle andre om det her.


Baseret på verdens førende forskningJeg har taget kurser hos mange forskellige blandt andet  også hos Roger Abrantes, men det var først da jeg fandt og lærte Jan Fennells metode, at tingene faldt på plads - det var nemlig først her jeg har lært at forstå  det fantastiske væsen, vi kalder menneskets bedste ven, nemlig Hunden. Inspireret af Hestehviskeren Monty Roberts og ved at studere ulve, deres flok og kommunikation, er metoden fundet, bl.a. ved at lære af nogle af verdens bedste ulveforskere herunder bla. PHD biolog James Halfpenny, PHD Doulas Smith, biolog og forsker Dan Stahler, MS biolog Linda Thurston samt Dr. PHD Nathan Varley. Gennem forskning og baseret på stamfaderen ulven er her en metode, som virker uanset hundens alder og race, og uanset hvilket problem det drejer sig om.   


UddannelseUddannelsen har jeg taget i England i 2006  og siden 2010 har jeg arbejdet fuldtids med hundeadfærdsbehandlinger. Før det har jeg arbejdet i 21 år som flyveleder i tjenestemandsstilling i Kastrup Lufthavn, men jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg har helliget mig hundene 100% og er taknemmelig for alle de skønne hunde og deres ejere jeg har hjulpet i gennem årene. Jeg har arbejdet med alle racer, blandinger, gadehunde mm og set alle  typer af problemer. Så du kan trygt henvende dig - jeg kan også hjælpe dig og din hund. 


Har undervist i bla. USAGrundet mit arbejde for hundene, mine  gode resultater med mine kunders hunde og de gode tilbagemeldinger kunderne giver, har jeg opnået titlen Amichien Associate Dog Listener - En udmærkelse vi kun er 3 på verdensplan, der har, mentor for uddannede hundelyttere Worldwide  ligesom jeg har undervist  på Jan Fennells kurser herhjemme såvel som i England og USA.


 

 

Jeg uddanner mig hele tiden og tager kurser og uddannelser - også på det spirituelle plan, og er uddannet clairvoyant rådgiver herunder også afdødekontakt. Jeg har også været i Yellowstone og studere ulve og her lært af nogle af verdens førende biologer og ulveforskere. Al denne viden omsætter jeg til fordel for dig og din hund.


 


Kontakt mig og få

det forhold til din hund du altid har drømt om