Om

OM MIG


Personen bag Hundesprog

Hvem er jeg? Hvad kan jeg?Mit navn er Karina Berit Rasmussen, og jeg er Hundelytter, Adfærdsbehandler, Hundepsykolog, Adfærdscoach, Hundetræner - ja, kært barn mange navne.  Nogle vil også sige Hundeekspert.  Jeg har også skrevet flere bøger om hundeadfærd, så Forfatter kan også komme på , og så er jeg Clairvoyant.Hvad kan jeg?Jeg har haft hunde altid; Tysk korthår,  Golden Retriever og siden 1994 Dobermann, som vi har trænet, udstillet og opdrættet. Vores flok har til tider bestået af 9 voksne Dobermann.   Min interesse for adfærd kom, da vi   havde problemer med den ene af vores hunde., som ikke kunne lide  fremmede hunde.  Vi havde en af de store eksperter herhjemme til at kigge på hende, og  der skulle clickes, gives godbidder og sprøjtes med vand, og hun blev meget værre.  Men heldigvis fandt jeg Jan Fennell  "Hundelytteren"  og  så ændrede vores hund sig.  Og når jeg kunne rette op på hende, så blev jeg nødt til at fortælle andre om det her.

Jan Fennell

The Dog ListenerJeg har taget kurser hos mange forskellige blandt andet  også hos Roger Abrantes, men det var først da jeg fandt og lærte Jan Fennells metode, at tingene faldt på plads - det var nemlig først her jeg har lært at forstå  det fantastiske væsen, vi kalder menneskets bedste ven, nemlig Hunden., Inspireret af Hestehviskeren Monty Roberts har Jan Fennell studeret ulve og deres flok, og lært af nogle af verdens bedste ulveforskere herunder bla. PHD biolog James Halfpenny, PHD Doulas Smith, biolog og forsker Dan Stahler, MS biolog Linda Thurston samt Dr. PHD Nathan Varley. Jan er kommet frem til den her metode, som hun kalder for Amichien® Bonding. En metode som virker uanset hundens alder og race og uanset hvilket problem det drejer sig om.   


UddannelsenUddannelsen har jeg taget i England i 2006  og siden 2010 har jeg arbejdet fuldtids med hundeadfærdsbehandlinger.    Før det har jeg arbejdet i 21 år som flyveleder i tjenestemandsstilling i Kastrup Lufthavn, men jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg har helliget mig hundene 100% og er taknemmelig for alle de skønne hunde og deres ejere jeg har hjulpet i gennem årene.   Jeg har arbejdet med alle racer, blandinger, gadehunde mm og set alle  typer af problemer. Så du kan trygt henvende dig - jeg kan også hjælpe dig og din hund. 


Amichien Associate Dog ListenerGrundet mit arbejde for hundene, mine  gode resultater med mine kunders hunde og de gode tilbagemeldinger kunderne giver, har jeg opnået titlen Amichien Associate Dog Listener - En udmærkelse vi kun er 3 på verdensplan, der har.  Jeg er derfor også mentor for uddannede hundelyttere Worldwide  ligesom jeg  er én af de få, der  udover Jan Fennell må uddanne Hundelyttere.Jeg har således undervist  på Jan Fennes kurser herhjemme såvel som i England og USA.


 

 

Jeg uddanner mig hele tiden og tager kurser og uddannelser også på det spirituelle plan. Jeg har også været i Yellowstone og studere ulve og her lært af nogle af verdens førende ulveforskere. Al denne viden omsætter jeg til fordel for dig og din hund.


 


Kontakt mig og få

det forhold til din hund du altid har drømt om